Selected:

Tasty honey

750 Ft850 Ft

Out of stock

Tasty honey

A mézkülönlegességek nem mindennapi ízvilágokat és színvilágokat testesítenek meg. Alapjuk minden esetben 100%-os termelői akácméz amely természetes ízesítést kapott.

Válogass külön ízvilágot a hölgy, a férfi és a gyerek vendégeknek, hogy még színesebb legyen az ünnepi asztal.

750 Ft850 Ft

  • A címke típus esetében írd meg, hogy melyik címke szerepeljen, a nevetek és a dátumot pl. (#2, Betti és Tibi, 2022.05.02) a szalagos címke esetében pedig a monogrammotok (pl. K&R)

    • Ft

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

További információk

Ízvilág

Bodzás akácméz, Málnás akácméz, Levendulás akácméz

Stílus

Címkés, Szalagos, Zsákszövet & címke

Minőségi termelői akácméz, természetes ízesítéssel. Egyes ízkombinációk gyógynövényes ágyazáson érlelve kapták ízviláguk pl.: Bodzás, Vízimentás, Levendulás akácméz. A csokoládés akácméz minőségi 70%-os csokoládé hozzáadásával készült. Ezt a terméket érdemes felkavarni, vagy az üveget fejjel lefelé tárolni a nagy nap előtt, mert a csokoládé hajlamos különvállni a méztől. A gyümölcsös ízvilágokba igazi gyümölcsök vannak, ezért utóbbiakat hűtőszekrényben célszerű tárolni: áfonyás, málnás akácméz.

Minden üveg alján megtalálható, hogy milyen mézkülönlegesség szerepel az üvegben és abban az esetben ha hűtőszekrényben tárolandó azt is külön feltüntetjük.

Kiszerelés: 47 ml

kézműves

Kézműves termékek

Köszönőajándékaink magyar kis- és őstermelők aprólékos keze munkáját dícsérik.

hungary

Megbízható magyar bolt

Célunk, hogy hazai piacon készült termékeket népszerűsítsünk. Köszönőajándékainkat jó minőséget biztosító forrásból szerezzük be, az ország északi részéről.

lakat

Megrendelésre szállítunk

Egyes termékek elkészítés ideje több napot is igényelhet, ezért szállításuk 1-2 hetet is igénybe vehet. A termékről szóló számla e-mailben kerül kiküldésre a fizetést követően

Close Menu
×
×

Cart