Selected:

Tanúfelkérő csokornyakkendő díszdobozban

13 490 Ft 12 140 Ft

Akció!

Tanúfelkérő csokornyakkendő díszdobozban

Fából készített kézműves csokornyakkendő egyedi “Leszel a tanúm?” díszdobozban, amely felteszi helyetted a nagy kérdést. Elegáns stílusú nyakkendőinknek garantáltan örülni fog az ajándékozott, hiszen az esküvőn kitüntetett szerepét ily módon kihangsúlyozhatod és a nagy napot követően is bármikor használhatja és fogja is ;).

Választható két féle stílusban.

Nem csak hipsztereknek :)!

13 490 Ft 12 140 Ft

Kiürítés

További információk

Stílus

Klasszikus, Modern

Hogyan lehetne feltenni a nagy kérdést a tanúdnak úgy, hogy az nem mindennapi legyen? Beszéljen helyetted egy kézműves fa kisdoboz benne egy olyan csokornyakkendővel, ami garantált sikert arat tanúd és vendégeid között egyaránt.

Ilyen módon kifejezheted hálád a tanúdnak, amiért mellettetek van a nagy napon. A felkérés ezen módját választva, nagy meglepetéssel szolgálhatsz az egyedi kézműves készítésű nyakkendővel. Sőt, ha mindkettőtök tanúját ilyen ajándékkal lepitek meg, az egész násznép tudni fogja kikről van szó és a tanúk egyen csokornyakkendői remekül mutatnak majd a fényképeken.

 

kézműves

Kézműves termékek

Köszönőajándékaink magyar kis- és őstermelők aprólékos keze munkáját dícsérik.

hungary

Megbízható magyar bolt

Célunk, hogy hazai piacon készült termékeket népszerűsítsünk. Köszönőajándékainkat jó minőséget biztosító forrásból szerezzük be, az ország északi részéről.

lakat

Megrendelésre szállítunk

Egyes termékek elkészítés ideje több napot is igényelhet, ezért szállításuk 1-2 hetet is igénybe vehet. A termékről szóló számla e-mailben kerül kiküldésre a fizetést követően

Close Menu
×
×

Cart