Selected:

Női Tanúfelkérő ásványkarkötő

5 190 Ft

Női Tanúfelkérő ásványkarkötő

Elegáns, természetes ásványokból készült karkötők, amelyek eleganciájukkal a nőiességet jelképezik és világos színvilágukkal üdítő megjelenést adnak minden ünnepi szertartásnak vagy hétköznapi viseletnek.

A nagy kérdést pedig a díszdoboz teszi fel helyetted.

A karkötőket méretre készítjük, kérlek a méret információkért görgess lejjebb.

Az ásványok mérete: 8 mm.

Tejkvarc -rosegold hematit karkötő: 

A hematit erőt és szilárdságot ad tulajdonosának, a tejkvarc pedig feloldja a korlátaidat és javítja a memóriát. Tanulásban segíti a szövegértést.

Élettani hatások: gyulladásgátló, szem, bőr, izületi gyulladás, csonterősítő, emésztés, vér, aura tisztító. Biztosítja az egészséges vér- és sejtképződést. Hosszú távú alkalmazása esetén normalizálja a vérnyomást, tisztítja a vér összetételét és regenerálja az agyi funkciókat.

Rózsakvarc:
A rózsakvarc a kismamák és a gyermekek védőköve. Használata a régi korokba nyúlik vissza, legfőképp a nők termékenységének fokozására, valamint a szív fájdalmainak megszüntetésére. Ugyancsak használták a szerelem bevonzásához és a meglévő kapcsolatok ápolásához. Viselete gyengéddé, mégis határozottá teszi hordozóját. A megbocsátás, szeretet, adás és elfogadás, együttérzés köve. Nyugtató hatású, segíti a  kommunikációt.

5 190 Ft

Kiürítés

További információk

Ásvány

Tejkvarc – rose gold hematit, rózsakvarc

Méret

16cm, 17cm, 18cm, 19cm, 20cm, 21cm

Kinek szánod

Tanú, Koszorúslány

Minden karkötő egyedi méretre készül.

Karkötő méretének meghatározása:

Egy mérőszalaggal, vagy egy spárgával, amit utólag lemérünk egy vonalzóval, mérjük meg a csukló kerületét SZOROSAN. Az így kapott mérethez érdemes 1,5-2 cm-et hozzáadni, hogy a csuklónkon ne feszüljön a karkötő.

Például: ha a csukló kerülete, amin hordani fogjuk a karkötőt,  16 cm, akkor 18 cm-es karkötőt válasszuk.

Az ásványok mérete: 8 mm.

Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás.

kézműves

Kézműves termékek

Köszönőajándékaink magyar kis- és őstermelők aprólékos keze munkáját dícsérik.

hungary

Megbízható magyar bolt

Célunk, hogy hazai piacon készült termékeket népszerűsítsünk. Köszönőajándékainkat jó minőséget biztosító forrásból szerezzük be, az ország északi részéről.

lakat

Megrendelésre szállítunk

Egyes termékek elkészítés ideje több napot is igényelhet, ezért szállításuk 1-2 hetet is igénybe vehet. A termékről szóló számla e-mailben kerül kiküldésre a fizetést követően

Close Menu
×
×

Cart