Selected:

Férfi Tanúfelkérő ásványkarkötő

5 190 Ft

Férfi Tanúfelkérő ásványkarkötő

Elegáns, természetes ásványokból készült karkötők, amelyek stílusokkal feldobják az elegáns ünnep viseletet de a hézköznapokban is megállják a helyüket. Az ásványokat a római sisakos minta teszi még változatosabbá.

A nagy kérdést leendő tanúdnak pedig a díszdoboz teszi fel helyetted.

A karkötőket méretre készítjük, kérlek a méret információkért görgess lejjebb.

Tigrisszem:
Enyhít a stresszen, a túlterheltségen és a külvilágból érkező hangulatok hatásán. Élesíti az érzékeket, segít megőrízni az áttekintőképességet akkor is, amikor sok minden történik egyszerre.
Élettani hatásai: Szabályozza a mellékvesét, csillapítja az asztma rohamokat. Gyógyítja a szem betegségeit. Javítja a csontrendszer rendellenségeit, hatékony fájdalomcsillapító. Egyensúlyba hozza a jin- és a jang energiáit, megszünteti a depresszió tüneteit.

Ónix:
Az ónix erőt ad,támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között, valamint óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Az ónix mentális erősítő amely csillapítja a nyomasztó félelmeket és aggodalmakat. Erős védelmező ásvány, fokozza az életerőt és a kitartást. Leghatásosabb ha a bal oldali karunkon horjuk.

 

5 190 Ft

Kiürítés

További információk

Ásvány

Tigrisszem, Ónix

Méret

16cm, 17cm, 18cm, 19cm, 20cm, 21cm, 22 cm

Minden karkötő egyedi méretre készül.

Karkötő méretének meghatározása:

Egy mérőszalaggal, vagy egy spárgával, amit utólag lemérünk egy vonalzóval, mérjük meg a csukló kerületét SZOROSAN. Az így kapott mérethez érdemes 1,5-2 cm-et hozzáadni, hogy a csuklónkon ne feszüljön a karkötő.

Például: ha a csukló kerülete, amin hordani fogjuk a karkötőt,  16 cm, akkor 18 cm-es karkötőt válasszuk.

Az ásványok mérete: 8 mm.

 

Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás.

 

kézműves

Kézműves termékek

Köszönőajándékaink magyar kis- és őstermelők aprólékos keze munkáját dícsérik.

hungary

Megbízható magyar bolt

Célunk, hogy hazai piacon készült termékeket népszerűsítsünk. Köszönőajándékainkat jó minőséget biztosító forrásból szerezzük be, az ország északi részéről.

lakat

Megrendelésre szállítunk

Egyes termékek elkészítés ideje több napot is igényelhet, ezért szállításuk 1-2 hetet is igénybe vehet. A termékről szóló számla e-mailben kerül kiküldésre a fizetést követően

Close Menu
×
×

Cart