esküvői hashtag

Esküvői hashtag ötletek

Az esküvői hashtag a legjobb módja annak, hogy a nagy napon a vendégeid által készített képeket egy csokorba gyűjtsd. Ehhez nem kell mást tenned, mint kitalálni egy ötletes, rátok jellemző hashtaget és valamilyen módon a vendégeid tudtára adnod, hogy a képek megosztásánál használják azt. Ha kiszeretnél tűnni a tömegből, a #keresztnévéskeresztnév kategóriából, akkor most adunk pár tippet, hogy milyen úton induljatok el.

Mi legyen a hashtag?

Ezt a kérdést szerencsére nem feltétlenül kell egyedül kitalálnod. Egy nagyszerű módja annak, hogy kitaláld nem más, mint összeülni a barátokkal egy beszélgetős este alkalmával, és közösen név ötleteket gyűjtögetni. Ők azok, akik jól ismernek Titeket, és egy ilyen este során olyan ötletek is születhetnek, amik könnyen nevetésbe fullasztják a beszélgetést. Ha kikéred a véleményük és együtt sikerül kitalálni a tökéletes nevet, ők is szívesebben fogják használni és reklámozni, arról nem is beszélve, hogy meg fogsz lepődni mennyire kreatívak tudnak lenni, ha hashtagek kigondolásáról van szó.

Ha mégis egyedül vágnál bele a hashtag kitalálásába, akkor vegyél magadhoz egy lapot és egy tollat. Írd le a neveiteket és az esküvő dátumát. Leírhatsz rátok illő jelzőket is, majd kezd el összeillesztgetni a részleteket. Játsz a szavakkal és minden kitalált ötletet jegyezz fel. Ha úgy érzed kész a teljes #lista, akkor kezd el szűkíteni a kört, addig amíg meg nem találod a tökéletes hashtaget.

Minél jobban belemászik egy hastag a fejedbe, annál inkább megragad a vendégeidben is. Még emlékezetesebbé teheted, ha humoros vagy ha a rímmel (pl. ha július 12.-én lesz az esküvő és a vőlegény vezetékneve Pethő, egy jó hashtag lehet a #712őleszMrsPethő. Rímbe szedve egy táblán is megkérheted vendégeid, hogy használják ezt a képeik alatt. Mindenesetre menj biztosra, hogy a #szavatok egy központi helyen legyen, ahol mindenki láthatja.

Ugyanakkor figyelj arra, hogy ne legyen túlbonyolult a választott szó. Különösen, ha egyikőtöknek hosszú és nehezen kimondható neve van, ne dolgozd bele a hashtagbe, különben könnyen félregépelhető.

#elsőtipp: Vedd sorra a kedvenc filmcímeiteket vagy TV műsoraitokat, majd szabd őket személyre.

#másodiktipp: Ugyanezt megtehetitek a kedvenc zeneszámotokkal is, de figyeljetek rá, hogy ne egy végtelen hosszú refrént vegyetek alapul.

#harmadiktipp: Ha a menyasszony elhagyja a családnevét, ezt is könnyen hashtagbe foglalhatod (pl. #nemBorbélytöbbé).

#negyediktipp: Néha könnyebb angol kifejezéseket alapul venni, hiszen jobban a köztudatban vannak. Ezért érdemes gondolkodni és személyre szabni az olyan kifejezéseket is mint, az #alwaysandforever, #happilyeverafter #Isaidyes #MatchMadeInHeaven #MrandMrsRight #couplegoals #togetherforever.

#ötödiktipp: Az esküvői helyszín nevét vagy egy számotokra különleges helyszín nevét alakítsátok át. 

Ha megtaláltátok a tökéletes hashtaget, akkor már nincs más dolgotok, mint a vendégeid tudtára adni és bíztatni őket, hogy osszák meg képeik alatt.

 

Share this post

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Close Menu
×
×

Cart